Боса Бейонсе поганяла в футбол

18 вересня 2013, 17:36

Американська співачка Бейонсе, в куценьких шортах і босоніж, зіграла в футбол із учнями бразильської загальноосвітньої школи.

Днями вона відвідала один із навчальних закладів Ріо-де-Жанейро.

Про це пишуть "NY Daily News".

Без взуття, не жаліючи своїх ніжок, зіркова гостя поганяла м’яча з дітлахами. Вже потім вона переодяглася в довгу спідницю, топ та солом’яний капелюшок, і продовжувала позувати для фото та спілкуватися зі школярами.


Бейонсе босоніж поганяла в футбол

Нагадаємо, в Бразилії з Бейонсе сталася й значно менш приємна пригода. Під час виступу в Сан-Пауло навіжений фанат вхопив її та стягнув зі сцени. На щастя, вчасно нагодилися охоронці зірки.

Цікаво, що добра Бейонсе навіть заступилася за хулігана, коли його хотіли вивести з зали. Вона дозволила йому лишитися, запитала, як його ім’я, та сказала "Я тебе люблю".

До слова, пробачає похибки співачка далеко не всім. Подейкують, одного зі своїх бодігардів Бейонсе та Jay-Z звільнили за розваги з повією в робочий час.

Ідеться про такого собі Нормана Остербрека, який мав прізвисько "Голландський гігант". Свого часу він працював на Нельсона Манделу, Lady Gaga та Ріанну. Бейонсе та Jay-Z розпрощалися з ним, дізнавшись, що той виробляв "деякі дивні речі" зі жрицею кохання.

Вже при повному параді співачка спілкувалася з бразильськими дітлахами

За словами джерела, зіркове подружжя страшенно розсердилося.

"Вони дійсно зрозуміли, що Норман тепер становить загрозу для Блю Айві", - стверджує інформатор.

Утративши роботу, "Гігант" впав у депресію. Він неодноразово лежав у реабілітаційних закладах "Miami Herald"

2-го вересня 2013-го року він, буцімто під дією якихось речовин, голим вдерся до будинку свого сусіда та лупцював його, аж поки не приїхала поліція. Під час затримання до Нормана застосували електрошокер. У лікарні, куди його доправили, констатували смерть.

До слова, три роки тому цей чоловік переламав ноги фанатові, який застрибнув на сцену під час концерту Jay-Z.

Прінтскрін з сайту "NY Daily News", фото Instagram з Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів