Зіркові коротуни: дівчина Кличка, ДеВіто й "Гаррі Поттер"

19 вересня 2013, 17:11

Складено Топ-20 зірок, яким невеликий зріст природа щедро компенсувала величезним талантом. До рейтингу потрапила співачка Шакіра та актори Денні ДеВіто і Деніел Редкліфф.

Двадцятку представляє "Radar Online".

Перше місце автори рейтингу віддали стендап-коміку, каскадеру та зірці "Остіна Пауерса" Вернові Тройеру. Зріст актора становить 81 сантиметр. Тройер є одним із найменших чоловіків планети.

Лиходій із "Остіна Пауерса" потрапив до двадцятки великих талантів маленького зросту

На другій сходинці опинилася зірка реаліті-шоу Снукі зі зростом 1 метр 45 сантиметрів. За нею йде колумбійська співачка Шакіра зі 150 сантиметрами.


На 2 сантиметри від неї є вищим кінозірка Денні ДеВіто, відомий за стрічками "Близнюки", "Війна сім’ї Роуз" та "Скинь маму з потягу".

153 сантиметри заввишки є й актриса Хейден Пенетьєррі. Зате бойфренд у неї – велетень, зазначає видання, натякаючи на Володимира Кличка.

"Дюймовочку" Пенетьєррі теж сюди зарахували

Зірка "Нью-Йорк, я люблю тебе" Крістіна Річчі лише трішки вища за "Дюймовочку" українського боксера.

До Топ-10 також потрапили акторки Хілларі Дафф та Крістен Белл, а зразу за ними розташувалася Крістіна Агілера зі зростом 1 метр 54 сантиметри.

До двадцятки зіркових коротунів зарахували і Lady Gaga: її зріст становить 155 сантиметрів. Її сусід у рейтингу – епатажний співак Прінс із 157 сантиметрами.

Деніел Редкліфф має зріст 1 метр 65 сантиметрів

Невеликими на зріст також виявилися зірка "Назад у майбутнє" Майкл Джей Фокс, актор Деніел Редкліфф (1 метр 65 сантиметрів), звитяжний хоббіт із "Володаря перснів" Елайджа Вуд (1 метр 68 сантиметрів). Такий самий зріст має зірка "Тутсі" Дастін Хоффман.

Найвищим з-поміж найнижчих зірок музики та кіно виявився кіноактор Том Круз. Його зріст є трішечки більшим від 170 сантиметрів.

Від себе ТаблоID також не зміг не згадати про англійського актора Уорвіка Девіса, який знявся в кількох епізодах "Зоряних воєн", фільмах "Лепрекон", "Уіллоу" і тій-такі "Поттеріані", в ролі професора Флітвіка. Причина дварфізму зірки - рідкісний генетичний розлад. Девіс має зріст 1 метр 7 сантиметрів. Актор одружений, у нього є двійко дітей.

Кадр із фільму "Остін Пауерс: Голдмембер" з сайту imdb.com, фото Reuters з сайтів mstarz.com та sports.xin.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів