Харламов і Асмус дізналися стать дитини

25 вересня 2013, 18:20

Комедійний російський актор Гарік Харламов та його дружина Крістіна Асмус дізналися, хто ж в них народиться.

Днями зірка "Інтернів", яка наразі знаходиться на п'ятому місяці вагітності, зробила УЗД. За попередніми даними, у Крістіни та Гаріка має народитися хлопчик, пишуть "7 дней".

Кажуть, цій новині особливо зрадів Харламов, який давно мріяв про спадкоємця.

Майбутня ж мама Крістіна Асмус неодноразово зізнавалася, що вона однаково любитиме як сина, так і доньку.


До слова, нещодавно актриса покинула Театр імені Єрмолової, в якому грала з кінця минулого року. Відмовилася Асмус і від участі в скетч -шоу.

Харалмов і Асмус дізналися, що в них буде син

Крістіна має народити наприкінці січня. Тож, час, який залишився до пологів, акторка вирішила присвятити майбутньому малюкові.

Подейкують, Асмус вже із задоволенням ходить по магазинах, купуючи придане - блакитні пелюшки і сорочки.

Незважаючи на те що за здоров'ям Крістіні слідкує лікар однієї з кращих лікарень Москви, та ще до кінця не визначилася з пологовим будинком. Велика ймовірність, що Асмус і Харламов відлетять за кордон, де і з'явиться на світ їхній первісток.

До слова, батьки Крістіни задоволені вибором дочки - кілька місяців тому вона представила їм Гаріка. Актриса запевняє: ніщо не може затьмарити її щастя. Навіть тривалий шлюборозлучний процес Харламова.

Нагадаємо, колишня дружина шоумена Юлія наполягає на тому, щоб шлюб Гаріка і Асмус, який вони зареєстрували на початку червня, було анульовано. Також екс-дружина артиста вимагає від нього купу грошей.

Фото з Instagram Асмус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів