Панін: У мене був секс з чоловіками, і я це регулярно повторюю

26 вересня 2013, 11:47

Скандальний російський актор Олексій Панін, схоже, наразі здобуває свою популярність не акторськими роботами, а скандальними витівками.

Артист, який неодноразово вчиняв бійки, викрадав доньку та влаштовував міжнародний скандал, цього разу зізнався у сексі з чоловіками, пише "Комсомольская правда".

Про регулярний сексуальні зв'язки з чоловіками Панін розповів під час телешоу, де гостей перевіряють на детектор брехні.

У розпал програми ведучий поставив Олексію запитання: "Ви займалися сексом з чоловіками?". На що Панін без заминки відповів: "Так!".

"Я вам зараз швидко все розповім, і не будемо приділяти цьому багато уваги. Якщо ви уважно подивитеся на моє обличчя, помітите на ньому багато шрамів, і, напевно, мало хто зможе звинуватити мене в нечоловічності або в тому, що я не чоловік. І чоловічі вчинки - це все ж таки не завжди секс, хто з ким займається. Я не залицяюся до чоловіків, я не зустрічаюся з ними, я не ходжу на побачення , я не дарую їм квіти", - зауважив актор.

Панін бере на оргії й свою громадянську дружину Людмилу?

Далі Олексій пояснив, що мова не йде про постійне сексі з чоловіками.

"Але в тих же самих свінгерських компаніях під час групового сексу у мене був секс з чоловіком. Але це не означає, що я люблю чоловіків і ходжу за ними з квітами. Це просто була сексуальна різноманітність, досвід", - додав він.

"Кожна людина багато в чому наполовину чоловік і жінка, в ньому все це бореться з самого народження, у когось більше, у когось менше. Напевно, у мене в якийсь момент щось там перемогло більше", - пояснив артист.

Панін зізнався, що спочатку у нього подібний досвід стався випадково, а потім вже був навмисне. Далі Олексій зауважив, що періодично таки продовжує займатися сексом з чоловіками.

Під час шоу Панін також зізнався, що йому подобається, коли жінки просять вдягнути його панчохи. Та розповів про оргії, у яких брали участь одразу 80 партнерів.

Скандальне шоу було записане кілька місяців тому, однак лише зараз з'явилося в мережі.

Редакція "Комсомольськой правды" звернулася до артиста за коментарем. Однак Панін заявив, що робить це виключно за гроші, і якщо йому заплатять 5 тисяч доларів - він відповість на всі запитання.

Фото "Комсомольськой правды"

IDEALMEDIA