Подкопаєва не хоче говорити про доньку Нагорного

1 жовтня 2013, 13:58

Гімнастка Лілія Подкопаєва зробила вигляд, що не знає про доньку свого колишнього чоловіка Тимофія Нагорного від молодої дружини Ренати.

Усюжеті "ТСН. Особливе" Ліля не стала говорити про звідну сестру своїх дітей.

Зараз, коли син Вадим і донька Кароліна ходять до школи, Ліля присвячує їм майже весь свій час. Однак батько дітлахів Тимофій Нагорний не допомагає робити дітям домашні завдання, бо в нього тепер нова родина і маленька донька Ніколь.

Після розлучення у 2009-му році між Лілією і Тимофієм тривалий час були напружені стосунки. Утім, зараз вони цивілізовано спілкуються


"Я хочу сказати, що Тимофій Нагорний був, є і буде батьком для Кароліни і Вадима. І для мене дуже важливо, щоб діти знали, що в них є батько", - зауважила Ліля.

Нагорний з усіма своїми дітьми

Навесні Нагорний розповідав, що його старші діти охоче спілкується з молодшою сестричкою Ніколь. Однак Покопаєва про дівчинку чути не хоче.

"А хто це така? Вибачте, донька Тимофія Нагорного? А, серйозно! А зрозуміло!" - емоційно відповіла Ліля на запитання про молодшу доньку Нагорного.

Сам бізнесмен пояснює реакцію екс-дружини наступним чином:

"Я думаю, Ліля знає, хто така Ніколь. Вона так відреагувала, бо це запитання їй було, мабуть, не дуже приємним. Рано чи пізно прийде час, і ми будемо ходити у гості одне до одного".

Фото з Facebook Нагорного

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів