Принц Гаррі дозрів до одруження?

7 жовтня 2013, 14:11

Подейкують, у наступному році королівська родина Великої Британії святкуватиме радісну подію. 29-річний принц Гаррі дозрів до одруження та захотів діточок.

Про це друзі його обраниці, Крессіди Бонас розповіли виданню "The Telegraph".

24-річна дівчина мала побоювання щодо шлюбу з принцом, але йому вдалося її переконати.

"Крессі вийде заміж за Гаррі", - повідомило джерело.


"Гаррі весь час говорить про шлюб і дітей, і вона вже звикла до цієї думки. Скоріше за все, весілля відбудеться в наступному році", - додав інформатор.

Родина Крессіди – шляхетна та богемна, і це також подобається Гаррі. Сім’я має прямий зв’язок із королем Едвардом VII. Мама дівчини є дочкою 6-го графа Хау. Одна зі зведених сестер дівчини Гаррі, Пандора, працює дизайнером аксесуарів у Вів’єн Вествуд.

Принц Гаррі розпрощається з холостяцькм життям?

До слова, Крессіда має ще одну сестру, Ізабеллу, і саме через неї в обраниці Гаррі може не скластися теплих стосунків з Кейт Міддлтон.

Як пише видання, в 2007-му році Кейт та принц Вільям тимчасово розійшлися саме через його захоплення Ізабеллою.

"Крессіда казала, що Кейт не в захваті від її стосунків з Гаррі… Крессі та Ізабелла надзвичайно близькі, куди вона, туди і Белла", - казала одна з приятельок Бонас.

У 2011-му Ізабеллу було офіційно запрошено на весілля Вільяма з Кейт, але лише на саму церемонію в Вестмінстерському абатстві, а не на урочисті прийоми, що відбулися потім.

У 2013-му році Ізабелла вийшла заміж за сина мільярдера Річарда Бренсона, породичавшись таким чином із Кейт Вінслет.

Прінтскрін з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів