Лузіна відповіла Ягольнику на слова про Могилевську

11 жовтня 2013, 13:41

Після того, як композитор Олександр Ягольник написав у соцмережі про аборт Наталі Могилевської, її найкраща подруга, письменниця Лада Лузіна висловилася на захист співачки.

У своєму Facebook Лузіна написала усе, що думаю з приводу вчинку Ягольника.

"Буду різкою. Одного разу Олександр Ягольник прокинувся і зрозумів, що йому вже за 40 і життя точно не склалася. І єдина не померкла цінність, що залишилася від його давно нецікавого всім життя - співачка Наталія Могилевська. Відтоді він поминає її до місця - не до місця, з бридкими подробицям, для власного жалюгідного піару. Але головний посил один: ти бідна - нещасна, у тебе теж життя не склалося, тому повертайся до мене ..." – почала Лада.

"А Ната мовчить, бо жаліє. З тієї ж причини вона купує у нього непотрібні їй пісні і надає свою дачу для його дня народження, де його гості ламають меблі, за яку О.Я. навіть не робить спроби заплатити", - додала обурена письменниця.


Лузіна "опустила" Ягольника після його слів про Могилевську

"І раптом виявляється, що Ната не бідна і не нещасна... І якщо, виплюнувши всі свої останні статуси О.Я., таки повіситися з горя, то лише з однієї причини. Більше всього на світі Ягольник хотів би сам зараз бути вагітним від Могилевської! І все життя переслідувати її, вимагаючи аліментів", - зазначила Лузіна.

Наостанок письменниця попросила припинити телефонувати їй з метою взяти коментар, бо вона зайнята роботою над книгою.

Нагадаємо, екс-продюсер та екс-бойфренд Могилевської Олександр Ягольник на сторінці у соцмережі привітав співачку з вагітністю та згадав про її аборт.

Фото з Facebook Лузіної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів