Чоловіка Пугачової хочуть зробити персоною нон-грата у Житомирі

21 жовтня 2013, 15:33

Житомирські туристи пропонують бойкотувати концерти російського гумориста Максима Галкіна і заборонити йому в'їзд на територію області.

Про це заявив голова житомирської обласної громадської організації "Центр розвитку туризму" Микола Костриця, пише "Житомир. Info".

Чоловік Алли Пугачової викликав невдоволення місцевих жителів зйомками, а саме брудом, кий залишила по собі знімальна команда.


Галкіна закликають бойкотувати у Житомирі

"На скеледромі в Денішах знімали епізод фільму "Все можуть королі" з Максимом Галкіним. Підсумок багатоденних зйомок виявився банально простим: "королі" залишили після себе гори сміття", - зауважив Костриця.

Активіст зауважив, що місцеві жителі розберуть на матеріали дерев'яний брус. А от що роботи з кубометрами розбитого і розкиданого пінопласт, який ніколи не перегниє, з шурупами, цвяхами та іншої брудом, розкиданим там, де займаються альпінізмом і скелелазінням сотні туристів, - ніхто не знає.

Галкін і Ко залишили купу сміття

"Звичайно, справжні шанувальники природи і просто туристи приберуть скалодром в Денішах, адже це місце для них другий дім, а Галкін і Ко отримали свої гонорари і поїхали, бо "не королівська це справа" прибирати за собою" , - обурюється Микола Костриця.

На знак протесту керівник житомирського Центру розвитку туризму пропонує всім шанувальникам Галкіна ігнорувати його творчі досягнення, заборонити в'їзд в Житомирську область і вимагати частину гонорарів на ліквідацію екологічного збитку.

Що ж з цього приводу думає сам Галкін - невідомо.

Фото "Житомир. Info" та "Гламурчік"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів