Рене Зельвегер усиновить дитину?

23 жовтня 2013, 17:01

Подейкують, американська акторка Рене Зельвегер збирається стати мамою.

44-річна зірка та її коханий, музикант Дойл Брeмхолл ІІ разом усиновлять дитину.

Про це повідомляє "Radar Online".

За словами джерела, Зельвегер нині намагається вибудувати свій робочий графік так, щоби в неї лишалося вдосталь часу на особисте життя та сім’ю.


"Рене – справжній романтик, і вона не хоче бути самотньою матусею. Вона завжди хотіла, щоби неї був партнер, якому до смерті кортить розділити з нею пригоду батьківства. Їй дуже хотілося, щоби все було бездоганно – і, здається, так воно і відбувається", - зазначає інформатор.

Зірка "Бріджит Джонс" дозріла до материнства?

Зельвегер і Бремхолл, гітарист Еріка Клептона, знайомі ще зі студентських років. Торік між ними проскочила іскра, і почався роман.

"Вона у захваті від того, що знову знайшла любов, зі своїм старим другом. Вона добре знає Дойла як хорошого, надійного хлопця, і їй легко уявити сім’ю із ним", - каже джерело.

Закохана Рене почувається підлітком, але усвідомлює, що в її віці вже буде непросто самій виносити і народити первістка.

"Рене намагається знаходити позитивний бік речей. Вона розуміє, що в 44 вона не застара для того, щоби стати мамою. Просто це станеться трохи інакше, ніж вона завжди собі уявляла", - підсумовує інформатор.

Нагадаємо, кілька років тому Зельвегер відкрито заявляла, що материнство - не одна з її амбіцій, і що вона хоче незалежності.

Фото Reuters з сайту idesigntimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів