Фабіан не заспіває на фестивалі дочки узбецького диктатора

25 жовтня 2013, 17:02

Французька співачка Лара Фабіан відмовилася виступати на культурному фестивалі в Ташкенті після того, як її розкритикували представники правозахисної організації.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на заяву співачки у Facebook.

Рух "Християнські активісти проти тортур" різко засудило Фабіан за те, що вона планувала виступити на фестивалі дочки президента Узбекситану Гульнари Карімової.

Тому зірка відмовилася взяти участь у заході.


"Я негайно написала моїм представникам, що в цих умовах я виступати не буду. Хочу нагадати, що протягом 25 років я завжди намагалася створювати пісні про любов, мир і терпимість. Моя кар'єра і мої зобов'язання чітко демонструють мої життєві цінності. Я шокована тим, що про мене можна подумати, ніби я можу миритися з недотриманням прав людини", - написала Лара у соцмережі.

Крім того, Фабіан нагадала шанувальникам, що вона завжди чітко розрізняла виступи на заходах, організованих урядом, що порушує права людини, і незалежними концертами, які проходять у країнах, де не дотримуються прав людини.

"У першому випадку, я туди не поїду, бо не хочу миритися з такою політикою і служити в якості "вітрини", у другому випадку, я просто заспіваю для людей, сподіваючись, що мої пісні принесуть їм трохи розради", - зазначила співачка.

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Лопес засудили за виступ на святі Туркменбаші.

Фото з Facebook Фабіан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів