Депардьє став "гастарбайтером року"

31 жовтня 2013, 11:01

Актор Жерар Депардьє отримав звання "Гастарбайтер року", а президента США Барака Обаму назвали "плагіатором року".

У Москві роздали премії "Срібна калоша" за самі сумнівні досягнення у вітчизняному шоу -бізнесі, повідомляє "Экспресс-газета".

Цього року статуетки дісталися найбільш обговорюваним і скандальним зіркам російського бомонду.

Організатори церемонії не оминули "нового росіянина" Жерара Депардьє - він переміг у номінації "Гастарбайтер року, або кому на Русі жити добре".


Деперадьє у Росії назвали "гастарбайтером року"

Премія дісталася також президентові США Бараку Обамі у номінації "Плагіат року, або близнюк підкрався непомітно". Лідер Америки став лауреатом антипремії за буцімто повністю запозичену у президента Володимира Путіна концепцію передвиборчої кампанії.

Заповітна статуетка пішла й до балерини Анастасії Волочкової - за фотографії на тлі повені на Далекому Сході - в номінації "Інстаграм року або виклали з розуму".

Ведуча церемонії Ксенія Собчак теж несподівано отримала премію - за своє знамените висловлювання щодо "маленьких гадьонишів". Телеведучу нагородили за любов до дітей - у номінації "Доброта року або пасть порву - моргали виколю".

Ще одним лауреатом став артист Нікіта Джигурда. Його удостоїли призу за внесок у все, що рухається - у спеціальній номінації "Джигурда століття".

Фото ridus.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів