Ягольник розповів, чому не спав з Білик

31 жовтня 2013, 16:05

Колишній цивільний чоловік співачки Наталі Могилевського Олександр Ягольник знову "сплив" із заявою.

Щоправда цього разу це була відповідь на слова письменниці Лади Лузіної.

Подружка Могилевської, яка нещодавно захищала її від екса, не втрималася й заявила, що Ягольник переспав з усіма жінками вітчизняного шоу-бізнесу, крім Ірини Білик, пише "ТСН".

Так, Олександр звинуватив Лузіну у тому, що вона відьма. На що та заявила, що й він також має відношення до чаклунства.


"Я думаю, він нас зачарував, я думаю, що ходив до якоїсь бабці, займався якимись сатанинськими штучками. В якийсь момент я з'ясувала, що єдина людина, з ким не спав Ягольник, - це Білик. Намагався, але не вдалося", - зі сміхом зауважила письменниця.

Ягольник розповів, чому не спав з Білик

Ягольник не став мовчати й написав Лузіній публічну відповідь:

"Перший раз за багато років змушений визнати, що Лузіна права. В ту ніч на фестивалі "Весняні надії-90" у Вінниці, коли у мене могло це трапиться з Ірою Білик, я, слава Богу, був з іншою, тому що саме в цю ніч зустрілися Іра і Юра Нікітін, соло гітарист групи "Аякс", - поділився Ягольник.

Він також зауважив, що саме завдяки зустрічі Білик і Нікітіна співачка стала такою популярною.

Проте композитор не втратив нагоди, аби знов роздратувати Лузіну:

"Так що так, Лузіна, з Білик я не спав. Але вам не здається, що Лузіній просто нічого сказати, і вона витягує старі історії з 1997 для того, щоб про неї згадали і купували її книги?".

Нагадаємо, нещодавно Олександр Ягольник розповів про аборт екс-коханої Наталі Могилевської. Однак згодом видалив свій запис у блозі.

Але це його не врятувало від гніву Могилевської, якій нині приписують вагітність, - співачка має намір подати на Ягольника до суду за наклеп.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів