Кортні Лав іде до суду через зруйновані стосунки з дочкою

1 листопада 2013, 18:08

Скандальна американська рокерша Кортні Лав знайшла винного в тому, що її стосунки з дочкою Френсіс зруйнувалися.

49-річна вдова Курта Кобейна вважає, що це постаралася її колишній адвокат. Тепер Лав тягне жінку до суду.

Про це пише "TMZ".

Кортні Лав найняла адвокатесу на ім’я Ронда Холмс у 2008-му році. Її завданням було перевірити, куди поділися мільйони доларів зі спадку Кобейна, яких буцімто недорахувалася вдова. Як запевняє Лав, Холмс порпалася в цій справі кілька місяців, але не замість того, щоби знайти гроші, лише посварила її з тоді 16-річною Френсіс.


Як стверджує в своєму позові Кортні, адвокат написала дівчинці листа, в якому говорила про "дуже страшну змову" та злих людей, які прагнуть їй нашкодити.

Кортні Лав упевнена, що її стосунки з дочкою зруйнувала недобросовісна адвокат

"Чим швидше я матиму твою підтримку та, відповідно, підтримку твого трастового фонду, тим швидше зможу забрати цю справу з зони впливу твоєї матері", - начебто написала Холмс доньці Лав та Кобейна.

Кортні каже, що не здогадувалася про існування цього листа. Між тим він переконав Френсіс у тому, що матері довіряти не можна, і це призвело до краху їхніх взаємин.

Лав звинувачує Холмс у недобросовісних юридичних діях та порушенні конфіденційності. Дії адвокатеси, стверджує рокерша, завдали їй емоційних страждань.

У яку суму оцінює співачка зруйновані стосунки з донькою або ж якої ще кари вимагає для винної – поки що невідомо.

Нагадаємо, взимку 2009-го суд Кортні Лав була позбавлена права опіки над Френсіс Бін Кобейн. За кілька років спливла шокуюча заява самої дівчини, в якій вона просила в суду захисту від матері.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів