Чарлі Шину заборонили бачитися з дітьми

4 листопада 2013, 11:40

Американський актор Чарлі Шин продовжує боротьбу за дітей із колишньою дружиною Брук Мюллер.

Артист заявляє, що 4-річні сини Боб і Макс страждають в будинку матері та мають нічні жахіття.

Шин навіть поскаржився про це у службу опіки. Та акторові не лише не віддали дітей, а заборонили спілкуватися з малюками, повідомляє "TMZ".

Усе почалося з того, що Чарлі зателефонував репортерам та повідомив, у будинку Мюллер живуть ящірки та комахи й це лякає Боба і Макса.


Крім того, у Боба після візиту до мами на обличчі з'явилося дивне висипання - Шин клянеться, що все виглядає так, ніби його хтось обпік.

Актор поскаржився, що він звернувся до Лос-Анджелеської служби опіки, але там йому відмовилися допомогти. Більше того, незважаючи на всі жахи, описані Шином, служба має намір розширити опікунські права Брук.

Чарлі Шину заборонили бачитися з дітьми

Чарлі у відповідь вибухнув у Twitter купою неприємних епітетів на адресу Управління у справах сім'ї та дітей округу Лос-Анджелес, заявивши, що вони нездатні захистити його дітей від "жалюгідної і злої невдахи і повії" Брук.

Актор не впевнений, що його екс-дружина повернулася до наркотиків, але він упевнений в одному - "вона на стільки жахлива матір і людина, на скільки це можна уявити".

Управління у справах сім'ї та дітей послухало Чарлі й заборонило йому бачитися із синами.

Деніз Річардс, під опікою якої перебувають зараз 4-річні Боб і Макс, надійшов звідти дзвінок - актрисі було сказано, що їй не дозволяється приводити дітей до Шина додому.

Нагадаємо, Чарлі Шин нещодавно придбав для екс-дружини Брук Мюллер новий будинок, по сусідству з маєтком іншої його колишньої, Деніз Річардс.

До слова, саме під опікою останньої опинилися Боб і Макс, коли їхня мама загриміла до психіатричної лікарні, а потім – вкотре лікуватися від наркозалежності. На утримання малих Деніз не бере з Чарлі ані копійки.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів