Колишня Чарлі Шина відмовляється від його агресивних дітей?

6 листопада 2013, 11:56

Поки американський актор Чарлі Шин та його екс-дружина №3 Брук Мюллер чубляться за дітей, інша колишня, Деніз Річардс, вирішила вийти з гри.

Подейкують, акторка, яка кілька місяців піклувалася про двійнят Макса та Боба, більше не хоче цього робити.

Про це пише "TMZ".

У своїй заяві до органів опіки Деніз повідомила, що більше не може нести відповідальність за хлопчаків. Зірка пояснила, що сини Шина та Мюллер стали агресивні та некеровані, почали кривдити її власних дочок та хатніх тварин.


Річардс хоче, щоби Шин та Мюллер самі розбиралися зі своїми дітьми?

Разючі зміни в поведінці 4-річних двійнят Річардс пояснює тим, що діти знову почали спілкуватися з Брук. Як відомо, жінка пройшла черговий курс позбавлення від наркозалежності.

Нагадаємо, днями Деніз сфотографувала одного з хлопців до та після візиту до рідної мами. На щоці в малого Боба з’явилася велика червона пляма, схожа на опік. Щоправда, Брук стверджує, що сина їй привезли вже таким.

Поки що спілкуватися з малюками заборонили самому Чарлі Шину.

Наскільки "дружніми" наразі є стосунки між ним та Брук, можна судити з фото, яке актор виклав у Twitter. Хоча день народження Мюллер був у серпні, Чарлі все одно її "привітав" – шматочком торта зі встромленою в нього гранатою. Він запропонував колишній задмухнути цю свічечку.

Як ми знаємо, Чарлі Шин та Брук Мюллер уже не вперше воюють одне з одним, і вони вже неодноразово мирилися.

Фото АР з сайту "The Huffington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів