Самсоненко: Це я пішов від Санти

6 листопада 2013, 10:57

Екс-чоловік співачки Санти Дімопулос, бізнесмен Володимир Самсоненко вперше зізнався, що це він пішов від Санти, а не навпаки.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Самсоненко вперше після розлучення з Дімопулос заговорив про їхні стосунки. Він називає Санту чи не найбільшим коханням свого життя, але повертатися до неї не став би.

"Дякую за все Санті, бо вона дарувала дійсно справжні почуття усі три роки. Хто б що не говорив, ми завжди робили те, що ми хотіли робити. І робили по-справжньому. І ту любов, яку вона дарувала, напевно, найбільшу в моєму житті, я їй дуже за це вдячний", - сказав Самсоненко.


За його словами, це саме він покинув Санту.

Володимир дуже тепло відгукнувся про стосунки з Сантою

"Чи змінив би я той день, коли я зібрав речі і поїхав? Я б не змінив цей день. Так просто вже вийшло. Я не хочу про це згадувати, нічого страшного не було, одне, друге, третє. Це в жодному разі не стосується ревнощів. Вона завжди поводилася гідно в цьому плані. Це не та людина. Це були зовсім інші речі", - прокоментував Володимир.

Зараз Самсоненко, якого постійно бачать у компанії різних жінок, чекає на наступне велике кохання.

"Я в принципі холостим ходив дуже мало. У мене були тривалі стосунки. А мені всього лише 34. Я впевнений, що незабаром поруч зі мною буде людина, яка підтримуватиме мою ідеологію життя та мене. І буде для мене усім", - зазначив Вова.

Ані про весілля, ані про розлучення з Дімопулос Самсоненко не шкодує.

Нагадаємо, чутки про розлучення Санти і Вови з’явилися навесні цього року. І майже одразу після цього Дімопулос розповіла, чому її шлюб із Самсоненком розвалився.

Фото з Twitter Дімопулос

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів