Демі Мур очистилася й готова прийняти Куніс?

13 листопада 2013, 11:47

51-річна актриса Демі Мур намагається повернутися до нормального життя після болісного розлучення з Ештоном Катчером.

Подейкують, після нещодавньої поїздки в Індію, акторка почувається значно краще й навіть готова потоваришувати з новою пасією екс-чоловіка Мілою Куніс, пише "Contact Music".

''Демі говорить, що вона тепер змирилась з розлученням, але вона відчувала, що необхідно очистити голову від будь-якої негативної енергії", - розповіло джерело.

''Тепер Демі наполягає, що вона повністю очищена від Ештона і навіть готова прийняти Мілу в своє життя'', - додав інформатор.


Демі Мур очистилася?

До слова, до Індії Мур поїхала за рекомендацією свого друга Рассела Бренда, який так само страждав через розлучення з Кеті Перрі.

Та, за словами іншого джерела, Демі досі потребує допомоги. Адже через втрату Катчера акторка почала шукати розраду в алкоголі й наркотиках.

''Демі продовжує звертатися за допомогою через довгостроковий бій з наркотичною та алкогольною залежністю. Бо після того як вона розлучилася з Ештоном, знову втрапила в пастку звикання. Та вона усвідомлює, що не треба допустити, аби розлучення відправило її назад у темряву", - зауважив анонімний співрозмовник.

Нагадаємо, Катчер і Мур побралися в 2005-му році, в 2011-му розійшлися через його зради. Узимку 2012-го нарешті розпочався офіційний шлюборозлучний процес. Того ж року Демі загриміла до реабілітаційної клініки.

Фото "Reuters" з сайту all4women.co.za

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів