Бріттані Мерфі отруїли?

19 листопада 2013, 16:35

Справу загадкової смерті американської актриси Бріттані Мерфі знову відкрили у зв'язку з появою результатів незалежного токсикологічного звіту.

За покищо непідтвердженими даними, зірку "Міста гріхів" могли отруїти, повідомляє "Contact Music".

Як відомо, Мерфі померла в своєму будинку в Лос-Анджелесі без малого чотири роки тому. Офіційне слідство встановило, що причиною її смерті стали пневмонія і залізодефіцитна анемія разом із загальною інтоксикацією організму, викликаною прийомом різних медичних препаратів.

Коли п'ять місяців по тому помер удівець Бріттані Саймон Монжак, причиною смерті також були названі пневмонія і анемія. Крім того, в департаменті охорони здоров'я сильні підозри викликала колонія цвілевих грибів, виявлена ​​в будинку Бріттані і Саймона - грибок не міг стати причиною їх смертей, але, безумовно, був "фактором сприяння".


Бріттані МЕрфі могли отруїти

І ось тепер шок викликали результати незалежного токсикологічного обстеження волосся Бріттані, замовленого батьком актриси Анджело Бертолотті. Згідно з ним, Мерфі могла бути отруєна.

Дослідження показали, що в організмі Бріттані містилося 10 важких металів у концентрації вище допустимої норми. Більше того, такі метали зазвичай виявляються у складі щурячої отрути, пестицидів та інсектицидів.

На підставі цього Бертолотті піддав сумніву роботу лос-анджелеській поліції. Батько акторки намагався навіть подати позов проти поліцейського департаменту Лос-Анджелесу, але його не стали розглядати.

Фото "Reuters" з сайту theguardian.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів