Канделакі перерахувала усіх чоловіків "брехунки" Собчак

22 листопада 2013, 10:52

Після скандальної колонки Ксенії Собчак про стосунки бізнесмена Сергія Курченка з телеведучою Тіною Канделакі, відповідь від останньої не забарилася.

Тіна написала у Facebook гнівний опус, адресованій Ксюші та опублікувала "послужний список" з її дев'ятьох чоловіків.

"Ксенія, судячи з вашої колонки, ви визнали, що опублікована вами раніше в Facebook інформація про мою поїздку в Дубай - брехня, а ви брехунець. Що й слід було довести", - розпочала Канделакі.

"Я розумію, що ваш головний метод в журналістиці" - це "наброс г ** на на вентилятор". В силу того, що у ваших чергових звинуваченнях немає жодного пруфлінка, я б хотіла відповісти по суті. Не вам, жінці, яка майстерно зруйнувала кілька шлюбів, звинувачувати мене у зв'язках з чоловіками, тим більше одруженими", - заявила вона.


Ну а далі Тіна не могла змовчати й запропонувала згадати "послужний список Ксенії Анатоліївни".

Канделакі витратила час, аби пригадати усіх чоловікв Собчак та зробити фото-коллаж

"В'ячеслав Лейбман - через нього почався розлад Ксенії з Волочковою. Умар Джабраїлов - не знаю, чи був одружений чи ні на момент зустрічі з Ксенією Анатоліївною. Олександр Шустерович, треба віддати належне, був неодружений. Але одружуватися на Собчак йому заборонили родичі", - почала оголошувати список телеведуча.

"Ваге Енгибарян, так і не одружився на Ксенії. Від нього вона перейшла до Діми Савицького, який на той момент був одружений на Наталії Сіндеєвій. Олег Маліс, якому, як ви пам'ятаєте, від Савицького дісталося... До речі, до роману з Собчак Маліс жив з моделлю Оленою Ляндрес, у них двоє дітей", - продовжила вона.

На у далі ображену Тіну було вже не зупинити й вона згадала й інших коханців Собчак:

"Якщо мені не зраджує пам'ять, потім Ксенія пішла до Євгена Папунаішвілі, потім - до Сергія Капкова, колишнього чоловіка подруги Ксенії, що має двох дітей. Ваше захоплення революцією вилилося у стосунки з Яшиним, коли це було кон'юнктурно. Але й він надовго не затримався у вашому серці".

"Я, напевно, щось плутаю в послідовності списку, до того ж усіх чоловіків і не згадаєш, але ви мене, будь-ласка, поправте, якщо я в чомусь помиляюся", - додала Канделакі.

Наостанок Тіна зауважила, що ніколи не виставляла на показ своє особисте життя й надалі не збирається цього робити.

"Більш того, ніколи їм не торгувала. І з приводу святого, Ксенія, тут знову ж не вам мене судити. Те, що ви намагаєтеся зайняти позицію морального арбітра не тільки в різних суспільно-політичних, а й в особистих темах, - це, на жаль, трагедія епохи. Мораль - це взагалі не про вас", - резюмувала вона.

Канделакі також звинуватила Собчак, що та не має жодних доказів й публікує те, що "їй ввижається" і те, що їй "нібито розповіли наші спільні подруги".

"Ваш пост - чергове свідчення вашого журналістського непрофесіоналізму і безвідповідального ставлення до слів. Ви ж і самі знаєте , що брешете і вигадуєте. Але чого не зробиш заради лайків", - додала Тіна.

Нагадаємо, 21-го листопада Ксенія Собчак заявила, що Тіна Канделакі зустрічається з українським бізнесменом Сергієм Курченко.

Фото з Facebook Канделакі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів