Собчак вибачилась перед Канделакі

25 листопада 2013, 11:51

Російська телеведуча Ксенія Собчак вибачилася перед Тіною Канделакі за свій скандальний допис.

Білявка заявила, що шкодує про те, що розповіла про стосунки Тіни із українським бізнесменом Сергієм Курченко.

Про це Ксюша написала у новій колонці на "Сноб".

"Стало мені бридко і гидко. Насамперед - від самої себе. Тінатін може скільки завгодно міркувати про моїх співмешканців, але як я могла опуститися на цей рівень? Як повелася на провокацію з півмільйоном, як не стримала емоції?" - почала Собчак.

"Шановні читачі та Тіна! Я приношу свої щирі вибачення за попередній пост. Незважаючи на те, що всі наведені мною факти - правда, сам факт його написання не прикрашає мене ані як людину, ані як журналіста. Найменше я хотіла знову опускатися до рівня моєї колишньої колеги. Пробачте, я піддалася на провокацію і втратила контроль над своїми емоціями", - додала вона.

Собчак вибачилась перед Канделакі й заявила, що все одно її зневажає

Однак Ксенія не забула зауважити, чому і за що зневажає Канделакі:

"Так, я зневажаю Тіну Канделакі, але зневажаю за "Лист 55" проти Ходорковського, за держрозпили в "Апостол Медиа", за наради у Володіна та Суркова, за її позицію щодо мітингів протесту, а не за особисте життя".

"Обіцяю, що надалі якщо й буду згадувати це ім'я, то тільки в зв'язку з суспільною порядком денним", - резюмувала Собчак.

Нагадаємо, днями Ксенія звинуватила Тіну в тому, що та відпочивала в ОАЕ разом з Рамзаном Кадировим. У відповідь Тіна запропонувала суперниці спір на 500 тисяч доларів, якщо Собчак доведе свою правоту.

Ксенія ж написала скандальну колонку, де розповіла про стосунки Канделакі із одруженим Курченко. За що отримала від Тіни колаж з усіма своїми коханцями.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів