Елтон Джон: Хочеться, щоби реаліті-зірок повбивали

27 листопада 2013, 15:19

Британський співак Елтон Джон ненавидить реаліті-шоу та вважає, що вони приваблюють "кошмарних" людей, яких "хочеться, щоби поубивали".

А ще артист дуже співчуває акторці Ліндсей Лохан та називає її "жертвою успіху".

Про це він говорив радіо "ВВС World", пише "Contact Music".

"Завдяки реаліті-телебаченню ти отримуєш всіх цих кошмарних людей, які хочуть стати успішними, а тобі хочеться, щоби їх повбивали", - сказав сер Елтон.


Елтон Джон вважає, що у реаліті-шоу приходять кошмарні люди

На думку співака, навіть дійсно обдарована молодь ризикує втратити на собою контроль, бо ладна зробити будь-що заради успіху. Саме про це співається в новому альбомі Елтона Джона.

"Він про того, кого вабить слава, хай там що. Вони хочуть слави, якими б не були наслідки, і зроблять будь-що, аби її завоювати", - зазначив артист.

Однією з таких "жертв успіху" він вважає Ліндсей Лохан.

"На жаль, Ліндсей Лохан, яка мала прекрасну кар’єру актриси та музичної виконавиці, у неї був хітовий альбом… Раптом усе полетіло шкереберть через наркотики. Її батьки були жахіттям… Вона стала жертвою успіху, і вона прагне успіху, чого б це їй не коштувало", - констатував сер Елтон.

Нагадаємо, Ліндсей Лохан провела близько трьох місяців у реабілітаційному закладі та запевняє, що більше не вживає алкоголю та наркотиків.

Фото АР з сайту "USA Today"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів