Український хлопчик поміг Елтону Джону стати батьком

21 листопада 2013, 12:49

Британський співак Елтон Джон розповів, яку роль у його житті зіграв український хлопчик Лев, якого йому так і не вдалося всиновити.

А ще артист пояснив, чому та навіщо поїде до російських геїв.

Про це йшлося в інтерв’ю 66-річного артиста "CNN".

За словами Елтон Джона, коли він зростав, то в його оточенні не було жодного гея. Над тим, яка в нього насправді сексуальна орієнтація, він замислився лише в 23 роки, коли вперше зайнявся сексом.


Із нинішнім чоловіком Девідом Фернішем артист разом уже 20 років. Перед тим, як у них народилися діти, пара хотіла всиновити українського хлопчика, але це виявилося "дуже складним".

"Я сказав, добре, це дитя в Україні намагається сказати мені, що я можу бути батьком. Тож я мушу дослухатися. У нас буде власна дитина… До тих пір я був категорично проти", - пригадав співак.

Завдяки маленькому українцю Елтон Джон передумав і таки завів дітей

Нагадаємо, 1-річного Лева артист зустрів у дитбудинку для ВІЛ-позитивних детей на Донеччині в 2009-му році. Коли їм із Фернішем не вдалося забрати його до себе, зіркова пара пообіцяла допомагати хлопчикові грошима на лікування та освіту.

Також сер Елтон не міг не згадати про російських представників секс-меншин, які кличуть його до себе.

"Я їжджу туди з 1979-го року, і я дуже добре проводив час у Росії", - поділився співак, який колись займався сексом із перекладачем на даху московського готелю.

"Те, що відбувається там зараз – огидно. Але мене попросили приїхати. Люди з тамтешньої спільноти LGBT сказали: "Будь ласка, приїжджайте". Я не хочу їх кидати. Тобто, якщо ти не їдеш, розумієте, ти цим кажеш їм : "Терпіть!", - пояснив Елтон Джон.

Співак планує зустрітися з російськими однодумцями та дізнатися, як він може їм допомогти. Також він обіцяє сказати зі сцени дещо важливе.

Нагадаємо, організація "Уральський батьківський комітет" закликала Володимира Путіна не пускати Елтона Джона до Росії.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів