Кума Тимошенко розповіла, як робила пластику грудей

2 грудня 2013, 10:45

Наталія Юсупова, яку знають як куму Юлії Тимошенко, чесно розповіла про те, як колись зробила пластику грудей. Однак жіночка наголосила, що обличчя не виправляла та не омолоджувала навіть ін’єкціями.

Про це йшлося у програмі "Світське життя".

За словами Юсупової, форму грудей вона змінила після годування сина.

"Після того, як я годувала дитину два з половиною роки грудьми, я зробила собі пластику грудей. Обличчя я не торкалася і не збираюся", - сказала Наталія.


Вона також запевнила, що розмір грудей не збільшився та докладно розповіла про саму операцію.

"Я це зробила у Дніпропетровську у найкращого судинного хірурга Радянського союзу. Робила під місцевим наркозом, і під час операції стежила за освітлюючими лампами. Тобто, у відображенні я бачила, як мені це робили. Не було боляче чи страшно. Я переночувала у лікарні та вранці пішла. Але такий стан був, якби я штангу підіймала", - згадала Юсупова.

Юсупова наголосила, що не збільшувала груди, а лише підправила форму

"Десь місяць я ходила у потворному жорсткому корсеті, як майка для спорту. Але коли це скінчилося, я почувалася приголомшливо! Мені здавалося, що на мене усі дивляться. Якщо є потреба – треба робити, щоб не було комплексів. Але змінювати своє обличчя – не треба! Я навіть жодного вітамінного уколу ще не зробила", - переконує подружка співачки Камалії.

Юсупова також зауважила, що після операції змогла влаштувати своє особисте життя.

"Я коли прийшла до лікаря, він сказав: в принципі, цю операцію можна не робити. Я тоді тільки-но з чоловіком розлучилася. І лікар каже: подивишся, твоє особисте життя зміниться. Пройшло лише три місяці і я зустріла приголомшливого чоловіка", - поділилася екс-Ветвицька.

Нагадаємо, торік Юсупова на всю країну плакала через загибель свого "найближчого друга".

Фото з Facebook Юсупової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів