Пугачова і Галкін виховують дітей за італійською системою

4 грудня 2013, 11:30

Російська співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін виховують своїх двійнят Гаррі та Лізу за італійською системою.

Ще до народження малюків майбутній тато вивчив багато книг з розвитку дитини - італійки Марії Монтессорі, швейцарця Жана Піаже і російського молодого педагога Асі Валасіної, пише "Экспресс-газета".

Про успіхи дітей Примадонни розповіло джерело з близького оточення сім'ї.

"Лізу і Гаріка я побачила через півтора місяця після народження. Зізнатися, вони мене вразили. Моя дитина такою не була. Зазвичай дітки тільки на третьому місяці починають розглядати іграшки, стежити за яскравими предметами, піднімають голову, починають "гулити". А тут півторамісячний Гаррі почав уважно розглядати моє намисто", - розповіла співрозмовниця.


Діти Пугачової та Галкіна розвиваються швидкими темпами

"Велика, яскрава іграшка, та ще яка звучить - прекрасний засіб стимулювання рухової активності діточок. Максим нас просвітив, що такі іграшки сприяють також швидкому розвитку мови. Лізонька вже в два місяці змогла взяти ручкою маленьку іграшку, хоча зазвичай дітям це вдається тільки близько чотирьох", - знову похвалило малят джерело.

До слова, двійнята буцімто почали впізнавати батьків вже у двомісячному віці.

"Більше реагують на Макса. Щойно з'являється тато, вони посміхаються і починають агукати. Гаррі не любить, коли його бере на руки мама, - відразу починає пищати, а Лізонька, навпаки, сміється. У сім'ї так і вирішили, що Ліза - мамина дочка, а Гаррі - татів син", - зауважила співрозмовниця.

За словами інформатора, Галкін повністю присвятив себе дітям.

Няні вивозять Лізу на прогулянку у білому візочку

"Максим скасував усі гастролі. Останній раз виступав у Лондоні в вересні. Концерт мав великий успіх. А тепер - все! До лютого - ніяких концертів. Він як одержимий поспішає додому до дітей, якщо навіть ненадовго їде у справах", - сказав інформатор.

Саме Галкін наполіг, аби дітей виховували по системі Монтессорі. Однак гумористу довелося в цьому переконувати свою дружину.

"Часом вони сперечалися з Аллою про виховання дітей. Макс поділяв погляди класика психології Марії Монтессорі, а Пугачова вважала, що краще прислухатися до молодого педагога Асі Валасіной, яка нещодавно захистила дисертацію з проблем розвитку мовлення у малюків. Максим переконав дружину, що його вибір правильний", - пояснила інформаторка.

Наостанок джерело розповіло, що тепер розпорядок дня в будинку зіркової пари підпорядкований Гаррі і Лізі. Діти прокидаються близько дев'ятої години ранку, няні їх годують, потім везуть до тата з мамою, які ранок проводять в зимовому саду.

А маленький Гаррі гуляє у візку темного кольору

Після 12 годин нянечки вивозять діточок на прогулянку в двір, де до них іноді приєднуються зіркові батьки. Коли настає час спати, Макс і Алла самі купають малюків. Довго перед сном їх не заколисують. Максим вважає, що в свободі маленьких людей обмежувати не варто.

"Примітно, що Гаррі і Ліза засинають під пісні сестрички Крістіни. Максим вичитав, що дитина заспокоюється під ту музику, яку слухала, коли ще була в утробі. А сурогатна мама під час вагітності слухала пісні саме Орбакайте", - зауважило джерело.

Нагадаємо, діти Алли Пугачової і Максима Галкіна - двійнята Єлизавета і Гаррі - з'явилися на світ 18-го вересня цього року.

А днями Примадонна вперше засвітили фото котрогось зі своїх двійнят.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів