Донька Депардьє: За 5 років батька не буде в живих

5 грудня 2013, 15:45

Донька французького актора Жерара Депардьє Жюлі вважає, що йому залишилося жити не більше 5 років.

Найстарша з нині живих дітей скандального артиста дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про погані стосунки зі своїм іменитим батьком, пише "Комсомольская правда" з посиланням на "The Times".

Зокрема, Жюлі вважає, що татусеві залишилося жити не довго. Мовляв, нездоровий спосіб життя доведе майже 65-річного Депардьє у могилу в найближчі п'ять років.

"Він не проживе довго. 65 років це небагато. Але коли знаєш його спосіб життя, те, як він живе, то розумієш, що через п'ять років його вже не буде. Я знаю, він наступний у чорному списку..." - заявила донька актора.


До слова, Жюлі сама є актрисою, проте всі свої зв'язки з відомим татусем завжди намагалася приховати. Дійшло до того, що вона кілька разів лягала під скальпель хірурга заради зміни форми носа, щоб ніхто не побачив схожості з Депардьє.

Донька Депардьє розповіла всю правду про батька

Акторка також розповіла журналістам, що в сім'ї панувала досить напружена атмосфера, весь час були сварки.

Так, на Різдво все зазвичай лаялися. Найчастіше Депардьє навіть не відкривав різдвяні подарунки, бо всі швидко вставали з-за столу і розходилися по своїх кімнатах.

"Ми завжди бунтували проти нього. Він - справжнісінький хуліган і задирака. Він говорить одне, а робить інше. З ним потрібно бути дуже обережним. Він не зрадник, але все одно варто бути напоготові..." - зауважила Жюлі.

Журналісти відзначили, що протягом усього інтерв'ю дочка Депардьє жодного разу не назвала Жерара батьком.

У своїх одкровеннях Жюлі стверджувала, що іменитий артист заздрив письменницьким і музичним талантам нині покійного сина Гійома. Багато років тому, згадала вона, коли Гійому було вісім років, він вирішив зіграти для батька на піаніно. Хлопець дуже старався, проте Депардьє почав розмахувати руками і блазнювати.

"Це було огидно", - сказала дочка актора.

У Жерара Депардьє офіційно є чотири дитини. Від шлюбу з першою дружиною Елізабет в актора народилися син Гійом та донька Жюлі. У 2008-му році, у віці 37 років, помер найстарший з нащадків Депарьдє - Гійом.

Також актор визнав двох позашлюбних дітей: доньку Роксану, яка народила у 1992-му році синегальська модель і актриса Карін Сілла, а також сина Жана, який з'явився на світ у 2006-му році.

Однак, за твердженнями самого Депардьє, усього в нього 20 дітей від 10 жінок, просто від деяких жінок він відкупився грошима.

Прінтскрін "The Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів