Як Jay-Z Бейонсе до туалету водив

17 грудня 2013, 18:41

Подейкують, для американської співачки Бейонсе похід до туалету в громадському закладі – то є ціла проблема.

Зірка щоразу боїться, що її й там хтось упізнає, а чиясь увага в цей пікантний момент є недоречною. Днями роль бодігарда коханої коло вбиральні одного з голлівудських ресторанів виконав Jay-Z.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Daily Star".

"Посеред трапези Jay-Z піднявся і попрохав офіціантку перевірити, чи є зараз хтось у вбиральні. Коли вони переконалися, що в кабінках нікого нема, Бейонсе шмигнула всередину, а він лишився на варті коло дверей", - розповідає очевидець.


"Королева Бі" боїться громадських вбиралень

"Коли хтось із відвідувачок намагався увійти, він чемно просив їх, якщо буде їхня ласка, зачекати, доки його дружина не закінчить свої справи. Дехто з відвідувачок був дещо роздратований, але й Бейонсе була сконфужена, коли вийшла", - додає джерело.

Як пояснює інформатор, Бейонсе побоюється таких незручних моментів. Коли зірка кудись іде з подружкою, то просить ту ходити з нею до туалету.

Після того, як найскладніше лишилося позаду, співачка та її чоловік чемно погодилися підписати автографи та сфотографуватися з усіма охочими.

До слова, ресторан, у якому їли Бейонсе та Jay-Z, був веганським. Нагадаємо, подружжя не їстиме м’яса та інших продуктів тваринного походження до Різдва.

Фото Reuters з сайту metro.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів