Мерайю Кері критикують за співи для диктатора

20 грудня 2013, 12:15

Організації з захисту прав людини присоромили американську співачку Мерайю Кері за виступ перед президентом Анголи Едуардо Дос Сантосом.

Концерт відбувся 15-го грудня. Гонорар артистки оцінюють у 1 мільйон доларів.

Про це пише "Contact Music".

Кері протягом двох годин співала на урочистому заході Червого хреста Анголи. Спонсором була компанія мобільного зв’язку "Unitel", яка належить доньці президента, Ісабель. Вона ж є очільницею тамтешнього Червого хреста.


"Я щаслива бути тут, у цій залі, і для мене честь – розділити це шоу з президентом Анголи", - буцімто оголосила зі сцени Мерайя.

Вчинок Кері розкритикувала правозахисна організація "The Human Rights Foundation". До того ж, зірці пригадали її новорічний перфоменс для родини покійного лідера Лівії Муаммара аль-Каддафі, що було в 2008-му році.

Мерайя Кері заробила в Анголі $1 мільйон?

Як зазначив у своєму зверненні президент організації Тор Халсворссен, "здається, Мерайї Кері все ще недосить диктаторських грошей".

"Лише п’ять років тому вона виступала для родини лівійського диктатора Муаммара Каддафі. Тепер від приватних виступів вона перейшла до публічних виявів підтримки та довіри одному з найбільш корумпованих тиранів Африки та найбільших порушників прав людини", - сказав він.

"Це – сумний спектакль артиста міжнародного значення, оплачений безжальною поліцейською державою задля того, щоби розважити та обілити клептократію батька-доньки, які володіють надбаним нечесним шляхом багатством, тоді як більшість громадян Анголи живуть на 2 долари на день", - додав Халсворссен.

До слова, за день до того Кері заспівала на пишному новорічному корпоративі в Нігерії. Фото себе за лаштунками вона хоробро виклала в Instagram.

Як відомо, Мерайя Кері свого часу перепросила за те, що співала для Каддафі. Співачка Бейонсе, котра в 2009-му році теж розважала членів його родини, заприсяглася, що віддала гонорар на доброчинність.

Нагадаємо, під шквалом критики захисників прав людини свого часу опинялися Дженніфер Лопес та Хіларі Свонк.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів