Волочкова продає квартиру у Петербурзі за $4 мільойни

23 грудня 2013, 17:39

Російська балерина Анастасія Волочкова вирішила позбутися розкішних апартаментів у Сантк-Петербурзі. Танцівниця хоче купити заміський будинок під Москвою, тому і продає квартиру в Пітері.

Ціна апартаментів – 130 мільйонів рублів (близько 4 мільйонів доларів).

Оголошення про продаж квартири у 200 квадратних метрів з видом на площу Мистецтв і Італійську вулицю з'явилося на сайті компанії "Елітні квартири", пише "Комсомольская правда".

"Квартира виконана в класичному, палацовому, яскравому стилі з блиском золота і дзеркал, багатою ліпниною. Зовнішній вигляд знаменитого будинку, побудованого за проектом Карла Россі, близький будівлі Михайлівського театру, який розташований по сусідству", - йдеться на сайті.


Квартира оздоблена у найкращих традиціях смаку Волочкової

Якщо вірити описанню, квартира дуже тиха. В обробці використана венеціанська штукатурка, позолота, дзеркала ручної різьби. У вітальні діючий камін. Ремонт зроблений 10 років тому, але після цього в квартирі практично ніхто не жив.

Щоправда, з апартаментами Волочкової пов'язана скандальна історія за 2004-й рік. Дизайнери, які робили ремонт, подали позов до суду, стверджуючи, що балерина не заплатила їм 76 тисяч доларів. Судові тяжби тривали три роки. Справа закінчилася підписанням мирної угоди.

Квартиру Волочкової оцінюють у 4 мільйони доларів

"Ця квартира дісталася мені в подарунок, але судові тяжби з урахуванням оплати адвокатів зажадали стільки вкладень, що можна вважати її заново мною купленою. Ніколи не думала, що прийде мить, коли мені доведеться приймати рішення про продаж цієї квартири. Але на жаль, життєві обставини складаються таким чином, що цей крок неминучий", - сказала Анастасія.

Балерина мріє купити заміський будинок у Підмосков'ї.

"Після нещодавнього пограбування мого будинку в Москві, це вже навіть не мрія, а необхідність. Хочу, щоб всі погані спогади і події залишилися у минулому", - зауважила Настя.

"Я до останнього сподівалася, що колишній чоловік Ігор поверне всі мої гроші, вкладені в його проект. Але зараз я остаточно переконалася в тому, що це помилкове самозаспокоєння. Знову доводиться розраховувати тільки на свої сили і моральну підтримку близьких! Впевнена, що новий господар моєї квартири в Санкт- Петербурзі буде в ній теж щасливий. У цієї квартири дуже світла аура", - резюмувала Волочкова.

Фото з сайту "VipFlat" та з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів