Спеллінг перетворить життя чоловіка-зрадника на пекло?

27 грудня 2013, 17:53

Минуло вже кілька днів від того, як жіночка на ім’я Емілі Гудхенд заявила, що мала секс із чоловіком акторки Торі Спеллінг.

Ані сама зірка, ані Дін МакДермотт не зробили з цього приводу жодних заяв. Але подейкують, Торі влаштувала зрадникові справжнє пекло.

Водночас Спеллінг вистачає витримки вивішувати в соцмережах гарненькі різдвяні фото та описи сімейної ідилії. Про це пише "Radar Online".

"Торі схиблена на тому, щоби в неї була зразкова картинка родини, і вважає, що це – значна частина її іміджу. Якщо вона коментуватиме чи згадуватиме про зраду, цей її образ буде заплямовано. Наразі в домі дуже напружена ситуація, і Торі перетворює Дінове життя на пекло", - говорить інформатор.


Торі Спеллінг не допустить руйнування картинки досконалої родини?

"Хоча вона й намагається не сваритися перед дітьми, це неможливо. Вона плакала і кричала на Діна, казала, що він зруйнував усе, навіть Різдво", - додає він.

МакДермотт навіть запропонував виїхати зі спільної оселі, але дружина категорично проти.

"Вона завжди мала великі сумніви щодо своїх із Діном стосунків… Вона казала подругам, що в неї завжди було глибоке, погане передчуття, що Дін її зрадить", - зазначає джерело.

Як відомо, нещодавно сама Торі зізналася, що багато в чому обманювала своїх шанувальників, бо "знає, як пишуться історії". Як стверджувало джерело журналу "Star", Спеллінг і МакДермотт уже тричі розходилися.

Нагадаємо, за словами Гудхенд, МакДермотт жалівся їй на те, що в нього з дружиною шлюб без сексу, хоча він її й кохає.

Фото АР з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів