Мадонна закрутила новий роман із 26-річним?

8 січня 2014, 12:09

Подейкують, американська співачка Мадонна уже знайшла заміну своєму екс-бойфренду Брахіму Зайбату, з яким розійшлася після трирічного роману.

Новий фаворит 55-річної поп-діви теж танцівник і теж молодший від неї більше ніж удвічі.

Про це пише "The Daily Mail", посилаючись на "Radar Online".

26-річного молодика звати Тімор Стеффенс. Він супроводжував Мадонну під час новорічного відпочинку в Швейцарії, зокрема був із нею на одній із вечірок.


"Хімія між Мадонною і Тімором була досить потужна. Люди на вечірці шепотілися про те, що Мадонна щойно розсталася зі своїм ексом, і вже має нового хлопця", - розповів інформатор.

У Мадонни роман із 26-річним танцівником?

Зі слів очевидця, новий кавалер Мадонни є цілковитою заміною колишнього. Він і зовні схожий на Брахіма.

"Мадонні було начхати, про що там люди шепочуться! Вона ним по-справжньому хизувалася, випивала та витанцьовувала із ним", - додало джерело.

У Тімора вже склалися дуже хороші стосунки з молодшими дітьми Мадонни, 13-річним Рокко, 8-річним Девідом та 7-річною Мерсі. Як буцімто натякнула сама співачка, це вигідно відрізняє його від попередника.

Нагадаємо, свого часу ходили чутки про майбутнє весілля Мадонни та Брахіма Зайбата. Вона була знайома з його мамою та навіть вивозила "свекруху" на відпочинок.

До слова, на останніх групових фото в Instagram Мадонни Стефенс є. Проте коментарів щодо їхніх стосунків представники зірки поки що не дали.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph" та з Instagram Тімора Стеффенса з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів