Дженніфер Лопес звинуватили в сексуальних домаганнях

13 січня 2014, 10:15

Американську співачку Дженніфер Лопес тягнуть до суду. Чоловік на ім’я Родріго Руїс стверджує, що зірка вимагала його оголених фото, і що в нього через Джей Ло почалася депресія.

Свої страждання чоловік оцінює в 10 тисяч доларів.

Про це пише "TMZ".

За словами позивача, Дженніфер Лопес почала писати йому в 2008-му році. Давши йому підстави сподіватися на допомогу в музичній кар’єрі, вона буцімто наказала, щоби Руїс надіслав їй свій демо-CD та фотографії "ню". Більше того, в чоловікові оселилася надія, що в них із Джен розпочнуться романтичні стосунки.


Коли ж ані їх, ані прориву до шоу-бізнесу Руїс не дочекався, то впав у депресію і навіть мусив звернутися по професійну допомогу.

Дженніфер Лопес тягнуть до суду за "сексуальні домагання"

Іще він звинувачує Лопес у сексуальних домаганнях. На підтвердження своїх слів Родріго представив і самі листи.

"Я лише хочу, щоби ти знав, що я про тебе пам’ятаю, і ти мене цікавиш. Я планую покинути свого чоловіка. Але я зараз не можу сказати багато, тож поки що так. Пришли мені свої фотографії в одязі та без", - в одному з них пише "Дженніфер Лопес".

В одному з наступних авторка, яка називає себе Дженніфер Лопес, сповіщає Руїса, що тепер має нового бойфренда, ще й уточнює, що саме вона з ним виробляє.

Як зазначає видання, власницею поштової скриньки, звідки позивачеві надходили листи від "Джей Ло", належить 53-річній мешканці Лос-Анджелеса.

Речник Дженніфер запевнив, що співачка Руїса в очі не бачила та ніколи з ним не спілкувалася. Позов він називає відчайдушною спробою привернути до себе увагу.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів