Спеллінг вижила чоловіка і оселилася з другом?

16 січня 2014, 12:51

Подейкують, американська акторка Торі Спеллінг та її чоловік Дін МакДермотт тепер не живуть разом.

Він, виснажений її тотальним контролем після скандалу з подружньою зрадою, подався до друга. Вона ж покликала до себе жити іншого чоловіка.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

"Він (Дін) скаженіє від того, що вона намагається перевіряти його телефон, вимагає, щоби в нього була комендантська година, і поводиться з ним, мов із дитям", - каже джерело.


В Instagram Торі Спеллінг досі висять показово-щасливі фото з чоловіком Діном...

"Між Діном і Тор відбулася страшенна сварка, і Дін тепер удома в свого приятеля, пиячить та поводиться безвідповідально, наче якийсь студент-переросток", - свідчить інформатор.

Поки ж МакДермотт гуляє, Спеллінг вирішила покликати пожити з собою та дітьми свого давнього друга, якого звати Мехран Фархат.

"Він відволікає дітей, коли вона зривається, до того ж, він для неї – плече, на якому можна поплакати", - пояснює співрозмовник видання.

... але є там і "дядечко Мехран"

"Вона плаче годинами, замкнувшись у своїй кімнаті, та майже нічого не їсть. Перед дітьми вона намагається тримати лице, але коли Дін удома, то вона з ним і не вітається, хіба як уже мусить. Безумовно, це – найтяжче, через що вона колись проходила", - зазначає він.

Між тим МакДермотт не в захваті від жінчиного "квартиранта". Він не хоче розлучення з Торі і не хоче, щоби її друг заміняв їхнім дітям тата.

Дін тисне на дружину, говорячи про те, як сильно вдарить їхній розрив по синах та дочках. Йому вдалося вмовити Торі звернутися до сімейного психолога. Але, підкреслює джерело, це не означає, що вона пробачила чоловікові його зраду.

Фото з Instagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів