Тарантіно пригнічений через крадіжку сценарію

22 січня 2014, 17:13

Американський режисер Квентін Тарантіно прийняв рішення зупинити роботу над своєю новою стрічкою "Мерзенна вісімка" через "злиття" її сценарію в інтернет.

Він обурений та пригнічений, адже примірники особисто роздав лише шести особам.

Про це пише Deadline.com.

"Я дуже, дуже пригнічений, я закінчив сценарій, перший чорновий варіант, і я не збирався знімати до наступної зими, ще рік", - сказав Тарантіно.


Тепер, коли сценарій проти його волі опинився в мережі, 50-річний режисер узагалі не бажає знімати цей фільм. Він опублікує його як книгу.

Сценарій нового фільму Тарантіно "злили" в інтернет

"Я дав його шести людям, і, якщо я не настільки можу їм довіряти, тоді в мене немає бажання знімати його", - підсумував він.

Тарантіно має бажання знайти винного в витоку сценарію. Зокрема під підозрою в нього актор Майкл Медсен та продюсер "Джанго звільненого" Реджінальд Хадлін, який дав прочитати сценарій своєму агенту.

"Це була зрада, але шкоди вона не завдала, бо агент не забирав сценарію… Я дав його трьом акторам: Майклові Медсену, Брюсові Дерну, Тімові Роту. Єдиний, хто, я знаю, цього не робив – це Тім Рот. Хтось із решти дав своїм агентам його прочитати, і той агент тепер роздав його всім у Голлівуді", - поділився Тарантіно.

Також у бесіді з виданням Квентін висловив припущення, що за витоком сценарію стоїться саме агенція, яка представляє Брюса Дерна. Агенція категорично відкидає ці звинувачення, пише "The Daily Mail".

Нагадаємо, Квентін Тарантіно свого часу заявив, що може покинути режисерство після свого десятого фільму.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів