Мер-"кокаїніст" заступився за Бібера

31 січня 2014, 15:05

Мер канадського міста Торонто, Роб Форд, якого минулого року викрили у вживанні наркотиків, встав за захист скандального співака Джастіна Бібера.

Градоначальник заступився за молодика перед ведучими американського радіошоу "Sports Junkies" ("Спортивні Наркомани"), повідомляє "CTV News".

Форд зазначив, що Біберу, якого звинувачують у водінні в нетверезому стані й нападі на водія лімузина в США і Канаді, тільки 19 років. Тож, міський голова, запропонував радіоведучим уявити себе на місці поп-артиста.

Мер Торонто захистив Бібера

"Він молодий хлопець, 19 років. Хотів би я бути таким же успішним, як він", - заявив мер Торонто.


Захищати Бібера Форд став після того, як дещо раніше ведучі "Sports Junkies" назвали співака "найгіршим експортним продуктом Канади".

Нагадаємо, у середу канадський поп-співак Джастін Бібер добровільно здався поліції Торонто через інцидент з водієм лімузина, що стався у грудні минулого року.

Джастін здався поліції

Крім того артиста підозрюють у водінні в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння - співак намагався влаштувати вуличні гонки в Маямі. В обох випадках Бібер заперечує свою провину.

До слова, сам мер Торонто так само "не безгрішний" - Роб Форд відомий своїми згубними звичками і ексцентричною поведінкою. У 2013-му році він опинився в центрі скандалу у зв'язку з підозрами у вживанні наркотиків і появу в публічних місцях в алкогольному сп'янінні .

Форд не заперечував, що випивав і курив крек, проте піти з посади мера міста відмовився.

Фото "Reuters" з сайтів rt.com та news.ie.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів