Ліндсей Лохан закохана в принца Гаррі?

3 лютого 2014, 14:50

Подейкують, американська акторка Ліндсей Лохан закохалася в британського принца Гаррі. Вона має план, як його підкорити.

Про це повідомляє "Contact Music" з посиланням на "National Enquirer".

"Ліндсей завжди дуже подобався принц Гаррі. У неї слинка котилася, коли вона бачила його по телевізору, вона без упину говорила про те, яка в нього бездоганна зовнішність, як їй подобається його акцент, та як би чудово вони підійшли одне одному в ліжку", - розповідає інформатор.

Лохан вважає, що їй треба познайомитися з принцом, і між ними точно проскочить іскра. 27-річна акторка збирається до Лондона, щоби відбити Гаррі в його дівчини Крессіди Бонас.


Ліндсей Лохан накинула оком на принца Гаррі?

"Вона впевнена, що Гаррі врешті не встоїть перед її чарами. З її точки зору вони з ним із одного тіста", - каже джерело.

"Вона дуже хоче додати його до своїх сексуальних перемог і зробить практично все, щоби це сталося", - додає співрозмовник видання.

Нагадаємо, за принца Гаррі Ліндсі доведеться позмагатися не лише з його нинішньою дівчиною, а й із красунею "Міс США-2013", яка хоче за нього заміж.

До слова, Лохан буде в чому їхати до Лондона. Зірці повернули половину її шуби, яка вважалася вкраденою, пишуть "NY Daily News".

Фото АР з сайту news.com.au та з Instagram Ліндсей Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів