Шарліз Терон і Шон Пенн вже готуються до весілля?

5 лютого 2014, 17:42

Новоспечена акторська парочка Шарліз Терон і Шон Пенн, кажуть, вже говорить про шлюб.

З чуток, зірки, які знають одне одного не один рік, хочуть створити справжню сім'ю.

Про це пише "The Showbiz Spy" з посиланням на джерела в оточенні пари.

"Шон по вуха закоханий у Шарліз та її сина Джексона. З нею він стає зовсім іншою людиною, вона відкриває в ньому ніжну і веселу сторони, які мало хто бачив у Шонові", - розповів інформатор.


Кажуть, навіть недоброзичливці Пенна дивуються, коли бачать усміхненого актора, який бавиться на задньому дворі із сином Терон.

Схоже, актриса зуміла відкрити у Шонові ти чесноти, які він ретельно приховував. Більше того, тепер чоловік буцімто готовий одружитися із Шарліз.

У Терон і Пенна справа йде до весілля?

"Вони почали говорити про шлюб протягом останніх декількох тижнів, після того, як Шон переїхав в будинок Шарліз", - зауважило джерело.

До слова, Терон ніколи не прагнула вийти заміж. Та, схоже, у Пенна є усі шанси затягти кохану до вівтаря.

"Вона ніколи не хотів заміж, але, побачивши, як Шон взаємодіє з Джексоном, в її серці щось змінилося", - додав інформатор.

"Довгий час Шарліз думала, що буде тільки вона і Джексон, і вона з цим змирилася. І теперішні розмови про весілля для неї - це великі зміни. Вони знають одне одного більше 10 років, і завжди були друзями, тому не варто дивуватися, що все у них розвивається так швидко", - пояснив інсайдер.

До слова, кажуть, Пенн почувався дуже самотнім після розлучення з Робін Райт.

"Мало хто знає, як важко він сприйняв те розставання. Це стало для нього великою поразкою. Він ніколи не думав розлучатися. Тож Шарліз стала для нього промінцем світла. Він вже навіть говорить про усиновлення Джексона після їхнього весілля!" - заявило джерело з оточення пари.

Нагадаємо, проти шлюбу із Шоном Пенном вже висловилася мати Шарліз Терон. Жіночка сподівається, що її донька "прозріє" й покине актора.

Фото metro.us

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів