Lady Gaga торік ледь не померла через депресію

6 лютого 2014, 17:13

Скандальна американська співачка Lady Gaga зізналася, що торік пережила серйозну депресію.

Зірка стверджує, що 2013-й рік був для неї дуже напруженим: спочатку вона змушена була скасувати своє світове турне через операцію на стегні, потім розійшлася зі своїм менеджерів Троєм Картером, і отримала багато невтішних відгуків в бік її нового альбому "ARTPOP".

Про те, як їй побороти затяжну депресію, Lady Gaga розповіла на сторінках березневого "Harper's Bazaar".

"Я була дуже пригнічена у 2013-му році. Я дуже вдячна моїм близьким людям, які підтримали мене в той момент, коли я думала, що земля йде з-під моїх ніг. Під кінець 2013-го року моє депресія так посилилася, що я відчувала, як вмираю, мій світ практично згас", - пригадує співачка.


Lady Gaga розповіла, як ледь пережила минулий рік

"Я була так виснажена, що ні відчувала власний пульс. Я була зла, цинічна і відчувала глибокий сум, який, як якір, засів у мені. Я вже не могла боротися, я навіть не відчувала, що зможу захистити себе від людини, яка мені збрехала", - додала вона.

Однак Gaga таки змусила себе побороти депресію. Вона сказала собі:

"Якщо всередині мене залишилася хоч одна світла молекула, я її знайду і розмножу. Я повинна це зробити для себе, для моєї музики, зрештою, для моїх фанатів і близьких людей".

Зрештою артистка зробила висновки після непростого періоду у житті.

Наразі співачка вже може говорити, як їй важко було торік

"Депресія не забирає ваші таланти, а ще більше виявляє їх. Я завжди так думала. Я побачила, що мій смуток не знищує гарне починання в мені. Просто потрібно знайти той вогник, який ще світиться, і я рада, що знайшла це слабке мерехтіння, і збираюся зробити з нього велике полум'я", - резюмувала Lady Gaga.

До слова, наразі співачка сповнена нових творчих ідей. І незабаром Gaga має випустити спільну пісню з Брітні Спірз.

Фото Террі Річардсона для "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів