Під Києвом палав дім сина Симоненка. ФОТО

25 лютого 2014, 11:45

У понеділок під Києвом горів чотириповерховий маєток, який належить синові лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, Андрію.

Фото з місця події наводять "Gazeta.ua" та "Сегодня".

У понеділок під Києвом горів дім сина Симоненка

Маєток із кількаярусним двором, ставком, парком, зимовим садом та альтанками, звісно, за пишністю програє палацові екс-генпрокурора Віктора Пшонки, а за розмірами й близько не стоїть коло славнозвісного Межигір’я. Проте, як відзначили журналісти, за змістом і формою нагадує резиденцію Віктора Януковича.

Вигоріли перший і другий поверхи, частково постраждав третій. У багатьох кімнатах будинку Симоненка почорнілі стіни, обпалені меблі та підлога. Самотньо стоїть білосніжний колись рояль. На ньому - п’єси Чайковського та інші ноти.


Білий рояль на пожариську

За описом журналістів, у бібліотеці Симоненка-молодшого переважають твори російських та французьких метрів літератури. Іще є різноманітні кодекси українського законодавства.

Стіни та меблі в деяких кімнатах підкопчені

До слова, міліціонер, який працював на місці пожежі, цікавився, чи, бува не знаходив хтось ключів від авта "Aston Martin". До слова, спортивному купе не поталанило – невідомі розбили йому лобове та бокові вікна. Позашляховик "Toyota LandCruiser", який теж стояв у гаражі, вцілів.

Як відомо, Андрій, 1974-го року народження – старший син Петра Симоненка від першого шлюбу. Нині політик одружений із журналісткою Оксаною Ващенко і має від неї двох малих дітей. Нагадаємо, як свого часу ділилася жінка, пара веде аскетичний спосіб життя.

Автівці, на якій буцімто їздить жінка Петра Симоненка, побили вікна

Як писала "Українська правда", того ж дня, але раніше журналісти каналу СТБ зняли сюжет про екскурсію активістів, що назвали себе самообороною, до будинку Симоненка. Їх супроводжував охоронець маєтку. Коли гості пішли, він підтвердив, що не пропало нічого, крім якихось документів. На безлади не скаржився.

На щастя, книжки вціліли

Оксана Ващенко в понеділок повідомила про те, що їхній дім збираються підпалити і підірвати невідомі особи. Будинок згодом таки запалав.

Фото "Gazeta.ua" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів