Макаревич: Влада влаштувала росіянам перевірку на вошивість

10 березня 2014, 09:57

Російський музикант Андрій Макаревич вважає, що нинішня ситуація навколо Україні й Криму – то "перевірка на вошивість" російському народові.

Лідер "Машины времени" дивується, наскільки швидко його співвітчизники повернулися "до совкової імперії" та середньовіччя.

Про це він написав у своєму блозі на сайті "Сноб".

"Я зараз не про огидну ситуацію з Кримом. Врешті решт, рано чи пізно все налагодиться – сподіваюся. Я про інше… Влада влаштувала народові моєї країни, всім нам перевірку на вошивість. І влада може радіти – я гадаю, вона навіть не розраховувала на такий успіх", - вважає Макаревич.


На думку Макаревича, російський народ не пройшов "перевірки на вошивість"

"Немовби не було чверті століття, де нам давався шанс хоча б відчути себе вільними людьми, які самостійно думають. І з якою ж швидкістю все повернулося до совкової імперії – з усіма "одноголосно схвалюємо" та "гнівно засуджуємо", із введенням військ куди вважатимемо за потрібне та конфронтацією з усім людським світом!", - зазначає артист.

На думку Макаревича, Росія знову вибудовує стіну між собою та рештою світу, а її громадяни не зробили висновків із минулого.

"Радянській владі завжди було насрати на людину – нічого тут нема нового. А от що нам самим на себе насрати, і нічого ми не навчилися – це жахливо… Ну що ж, будемо зрову сидіти за своїм знову вибудуваним парканом у своєму середньовіччі і надувати щоки, а громадяни планети дивитимуться на нас із острахом та неприязню, мов на невідомих звіряток. Не вперше", - пише музикант.

"Не полишає тяжке відчуття, що життя своє я прожив марно", - додає Макаревич.

Нагадаємо, в своїх попередніх постах музикант засуджував брехливу пропаганду, яка "зомбує ідіотів" та розсварює російський та український народи.

Фото "Экспресс-Газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів