Власенко судиться з Окунською через половину автівки

11 березня 2014, 12:17

Колишнє подружжя Сергій Власенко і Наталія Окунська помінялися місцями. Якщо раніше жінка судилася з ексом за половину майна, то тепер це робить чоловік.

Як повідомила Наталія у соцмережі, Власенко у судовому порядку хоче отримати від неї компенсацію за половину автівки та її частину будинку.

"В черговий раз акцентую вашу увагу, що в момент, коли вся країна стурбована тільки ситуацією в Криму, нова влада зводить рахунки і вирішує виключно особисті питання. Черговий позов, поданий моїм колишнім - Власенком, 28-го лютого, в розпал подій у Криму. Вимоги банальні - відібрати моє житло і повернути гроші за половину машини, отримані мною при законному розділі майна", - написала Окунська.

Наталія апелює до того, що не час зараз новобраній владі вирішувати особисті справи

Жінка заявила, що Власенко використовує напружену для країни ситуацію з метою особистого збагачення, а це називається мародерством.


Крім того, Окунська попросила підтримати цей процес інформаційно і юридично, контролюючи його прозорість і законність.

Власенко хочу відсудити в Окунської майже 140 тисяч гривень

"У випадку грубих порушень - подальша люстрація, яку зараз так активно розкручують як інструмент контролю влади. Це вже не моя особиста ситуація. Це Оновлена ​​судова система, жертвою якої в будь-який момент може стати будь-який з вас", - наголосила Наталя.

Нагадаємо, нещодавно Окунська повідомляла про те, що з нею судиться в. о. Голови Адміністрації президента – Сергій Пашинський.

Фото документів зі сторінки Окунської у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів