Ярмольник про "бандерівців": Їх треба мочити в сортирі

14 березня 2014, 12:36

Російський актор Леонід Ярмольник, який шкільні роки прожив у Львові, продовжує захищати Володимира Путіна та ображати "бандерівців".

Цього разу артист вже не соромлячись заявив, що їх треба "мочити в сортирі".


Спершу Ярмольник нагадав, що він підтримує дії Путіна. Окрім цього, Леонід впевнений, що знає бандерівців не з чуток.

"Це люди з абсолютно іншим складом хромосом", - заявив він у інтерв'ю "Сноб.ру".

Ярмольник впевнений, що усі так звані "бандерівці" без пояснення причин ненавидять росіян:

"Ненависть за національною ознакою - це взагалі незбагненно, це схоже на якийсь звірячий інстинкт. Це властивість дивних, розлючених, людей, які нічого не пам'ятають. Я цього ніколи не зрозумію".

На думку актор, все це йде "від неосвіченості, від відсутності виховання, нормальної сім'ї, від неробства, від злочинної розбещеності і безкарності".

"Це не вороги, вони бандити, і боротися з ними треба як з бандитами", - додав він.

Ярмольник підтримує введення військ та закликає "мочити бандерівців у сортирі"

Є у Ярмольника й план, як саме треба знищувати "бандерівців".

"Їх просто треба, як каже ВВ (Володимир Володимирович Путін) "мочити в сортирі". Якщо людської мови не розуміють... Тому що пояснити цим людям що-небудь важко. Такого, можливо, треба вдарити два-три рази або покарати, він тоді, може, хоч одну книжку прочитає і що-небудь зрозуміє з історії своєї ж сім'ї, своїх предків. Якщо пам'ять відбило, лікуватися треба..." - резюмував Леонід.

Актор не знає, чи багато нині бандерівців в Україні, але впевнений, що "це у них точно сидить у крові".

"Коли вони спілкуються з тобою, ніби все нормально, але це тільки видимість, обман. Це як вулкан, який все одно рвоне", - додав він.

Наостанок Ярмольник заявив, що для врегулювання ситуації він би запропонував референдум на Західній Україні, яка на його думку, "десятиліттями, століттями мріє бути у складі Австро-Угорщини, Польщі і т. д.":

"Я б провів референдум і відпустив їх. Вони повинні самі розібратися і вирішити, з ким вони. ... Східна Україна може бути окремою країною, і Крим може бути окремою країною. І це, безумовно, вирішити повинні жителі цих територій. І тоді все нормалізується".

Закінчив же свій спіч актор тим, що покищо "східні хлопці б'ються з західними".

"При цьому західні націоналісти ведуть себе, як бандити, які випили в підворітті. Їх треба просто ставити на місце. Це таке п'яне хуліганство, або хуліганство під наркотою. Тому в цьому сенсі все, що на сьогоднішній день пропонує Володимир Володимирович, аж до введення військ, я підтримую. Не можна допустити, щоб гинули люди", - додав він.

Фото bimru.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів