Ярмольник: Думаю, що Східна Україна готова і хоче бути з Росією

11 березня 2014, 10:00

Російський актор Леонід Ярмольник, який шкільні роки прожив у Львові, вважає, що Крим повинен бути в Росії та й Східна Україна готова бути із "старшим братом".

Про це він заявив в інтерв’ю телерадіокомпанії "Дождь".

"Якщо ви хочете почути від мене, як би я запропонував вирішувати це питання, я б запропонував віддати західну Україну Австро-Угорщині, про що вони століттями мріють, бо там живуть особливі люди, які все, що б ми не робили - я маю на увазі Росію і Москву - ми ніколи їх задобрити не зможемо і ніколи не зможемо пояснити їм того рівноправного ставлення до них, як до решти, хто з нами живе поруч", - заявив Ярмольник.

На його думку, люди із Західної України – "особливі люди", але в не поганому сенсі цього слова.


"Звичайно, я багато разів бився, і один з перших переламів носа теж був з цим пов'язаний, там, на Україні, оскільки є москалі, жиди, негри. При мені хлопця, який навчався в Політехнічному інституті, чорний, він залицявся до місцевої дівчини, його порвали на березах на високому замку, як у Середні віки", - згадав якісь жахіття актор.

Цікаво, що він впевнений, що незважаючи на "зусилля Володимира Путіна і нашу турботу, наші геополітичні інтереси, якщо цей конфлікт врегулюється, все одно через 5-70 років він виникне знову".

Леонід Ярмольник прожив 10 років у Львові, а тепер згадує, як там було жахливо

"Це особливі люди, які там живуть, і тому моє рішення було б простим: якщо це підтримають референдуми тих областей, про які ми говоримо, я думаю, що східна Україна готова і хоче бути з Росією, Крим - я був би щасливий, я б виправив помилку Хрущова, тому що це була якась панська, безглузда гра, коли Крим був відданий Україні", - додав Ярмольник.

Леонід впевнений, що Крим - споконвічно російські землі: "І їм буде краще, і нам спокійніше".

На те, що референдум у Криму з конституцією України не правомірний, він зауважив: "Час такий, що конституцію можна переробити за півтори години".

Також у актора є своє бачення, щодо введення військ у іншу державу. Зокрема, Ярмольник вважає, що під час подій на Майдані цілком можливо було ввести російські війська.

"Можна по-різному трактувати введення військ. Введення військ для мене в цій ситуації - це наведення порядку і комендантської години, щоб всі заспокоїлися, всі подумали, що є хтось крутіший, ніж бандити, що є сила... Як Моська на слона", - пояснив він.

"Сьогодні багато різних легенд, і незрозуміло, що вони курили на Майдані, що пили, і взагалі чи адекватні це люди або просто відморозки. Мені це зараз все одно. Мені презирливо неприємна влада, яка могла допустити загибель людей. Це ж не хуліганство в під'їзді, це не бійка", - додав актор.

Наостанок Ярмольник зауважив, що цей процес потрібно припинити будь-яким шляхом: "Вводити війська, або відключати електроенергію - все що завгодно, тільки щоб не гинули люди".

Нагадаємо, Леонід Ярмольник раніше вже чітко позначив свою позицію, заявивши, що українцям краще спокійно розділитися на дві країни.

Як відомо, ще один актор Іван Охлобистін вже давно виступає за "Беркут" та приєднання Криму.

А от актриса Лія Ахеджакова та співак Андрій Макаревич засуджують дії Путіна.

Фото 1tv.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів