Лоліта готова боронитися презервативами від "фашистів"

17 березня 2014, 14:42

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Україні, заявила, що готова вдягти презерватив, аби не заразитися "фашизмом" від українців.

Артистка, яка з самого початку була проти Майдану, дуже гостро відреагувала на інсталяцію, розміщену у центрі Києва, пише "Heat.ru".

Так, активісти встановили біля будівлі ЦУМу меморіальну дошку із зображенням низки російських знаменитостей, які виступили за приєднання Криму до Росії та підтримали політику Путіна.

Інсталяція досить провокаційна - на головах акторів Сергія Безрукова, Михайла Боярського, Федора Бондарчука, співаків Олега Газманова та Миколи Растогуєва й Лоліти зображені презервативи.


Лоліта опинилася в списку артистів, які "хочуть крові"

"Цi гандони хочуть нашоi кровi", - написано на плакаті.

Співачка, побачивши скандальний колаж, заявила: "Знаєте, іноді не гріх надягати "гандон", щоб не заразитися від фашистів".

Нагадаємо, нещодавно кілька сотень російських артистів підписали листа на підтримку політики президента Володимира Путіна.

І лише незначна кількість артистів не побоялися підтримати Україну – це Андрій Макаревич, Борис Гребенщиков, Лія Ахеджакова та інші.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів