Канделакі розхвалила "круту" російську армію. ФОТО

20 березня 2014, 15:53

Телеведуча Тіна Канделакі радіє, що Крим "повернувся" до Росії, пишається російськими військовими та хоче дізнатися про план України щодо виходу з "економічного Бермудського трикутника".

Тусовщиця, як раніше називала події на Майдані "страшними", вкотре дає зрозуміти, що їй близька політика Володимира Путіна. Тіна написала кілька своїх думок з приводу цього у соцемережах.

"Чим більше я спостерігаю за Україною, тим сумніше. Ще рік тому, багато моїх знайомих купували в Києві квартири, тому що погода краще, фрукти солодші, Європа ближче і т.д.". – цитує "Viva" допис телеведучої у Facebook.

"Сьогодні революція революцією, а нерухомість тепер дорожчає на Остоженці. Причому, за останній місяць в 2 рази... Дуже хотілося б дізнатися план дій Києва щодо виходу з цього економічного Бермудського трикутника", - додала Тіна.


Канделакі переймається, що через революцію в Україні дорожчає нерухомість

А от нічого проти незаконного приєднання Криму до Росії телеведуча не має. Судячи з недавнього фото, де зображено самопроголошеного прем’єра Криму Сергія Аксьонова, і підпису: "Історичний момент", Тіна дуже навіть за анексію півострова.

До слова, Канделакі не приховує, що пишається російською армією.

"Дуже рекомендую прочитати сьогоднішню #thewashingtonpost Так російську армію давно не хвалили! It's well-trained and stealthy and effectively uses small footprint! Підтримали нашу армійську реформу і дійшли висновку, що у нас тепер дуже крута армія!" - похвалила вона вояків у себе в Instagram.

Незаконне прийняття Криму до Росії Тіна назвала "історичним моментом"

Цікаво, що сама Тіна намагається різко не висловлюватися щодо політичних подій, натомість залюбки копією чужі образливі слова.

"Маленькі дурні саак і яценюки повинні ж були вже зрозуміти - не треба кусати Росію, вона у відповідь відгризе ноги, і ніхто за вас не впишеться", - таке повідомлення процитувала Канделакі у своєму Twitter.

Нагадаємо, Тіна давно товаришує з главою Чечні Рамзаном Кадировим. Окрім цього телеведучій приписували стосунки з одруженим українським олігархом та наближеним до екс-президента Віктора Януковича Сергієм Курченком. До слова, останнього вже оголошено у розшук.

Фото з Instagram Канделакі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів