Lady Gaga звинуватили в "огламурюванні" булімії

20 березня 2014, 17:52

Нещодавня витівка ексцентричної співачки Lady Gaga, яка дала себе обригати на сцені, зачепила за живе людей, хворих на булімію.

Зірку звинуватили в огламурюванні розладів харчової поведінки.

Про це повідомляє "Ace Showbiz".

Обурені інтернет-користувачі підписують петицію проти Lady Gaga. Її закликають більше ніколи не влаштовувати таких перфоменсів та припинити співпрацю з Міллі Браун, яка її обблювала зеленою рідиною.


"Той трюк мав чітку мету: бути провокацією і несмаком, привернути до Lady Gaga увагу медіа", - вважає автор петиції, розміщеної на сайті "Care2" Кріс Волвертон.

Lady Gaga звинуватили в пропаганді булімії

"Вона і раніше вдавалася до таких трюків, наприклад, коли вдягала м’ясну сукню та хутро, щоби спровокувати борців за права тварин. Але в цьому випадку вона могла б проявити більше співчуття, оскільки сама в минулому страждала на булімію. Сотні молодих жінок щороку вмирають від розладів харчової поведінки, і велика кількість її фанів перебувають у тому віці, коли ці розлади починають у жінок розвиватися", - зазначає він.

У петиції Lady Gaga нагадують, що для багатьох вона є взірцем для наслідування, і такі її витівки можуть завдати великої шкоди.

Нагадаємо, через підліткову булімію Lady Gaga ледь не втратила голос.

Фото з Twitter Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів