Окунська просить ефір на "Громадському", бо Власенко забирає її майно

24 березня 2014, 15:49

Екс-дружина адвоката Сергія Власенка Наталія Окунська заявила, що її екс та його соратник – Сергій Пашинський дуже швидко позбавляють її майна.

Тому Наталка звернулася до шеф-редактора "Громадського" Мустафи Найєма у Facebook з проханням надати їй ефір.

"Прошу інформаційної підтримки та контролю дій нинішньої влади, яка відволікаючи увагу людей на ситуацію в Криму, використовує момент для вирішення своїх особистих питань і зведення рахунків", - написала Окунська.

"Так, нинішній глава адміністрації – Пашинський - і захисник інтересів Тимошенко – Власенко - в прискореному режимі позбавляють мене мого майна. Є запис погроз мені в'язницею і позбавлення всього", - заявила Наталія.


Окунська звинуватила Пашинського і Власенка у позбавлянні її майна

Вона повідомила, що на цьому тижні має відбутися 3 засідання з розділу майна.

"У процесі щодо позбавлення мене житла задіяний суддя Оксюта, раніше замішаний в рейдеском захоплення "Глобуса" і відновлений на посаді нинішньою владою з її приходом. Так само у мене є докази корупції ще одного судді. Прошу надати мені ефір на "Громадському ТБ" з можливістю ознайомити людей із записами і документами, що підтверджують свавілля нинішньої влади Тимошенко та її команди", - звернулася Окунська.

"Вже ні для кого не секрет, що Юлія Володимирівна керує всіма процесами в країні. Мій громадянський обов'язок - вказати людям на небажання Юлії Володимирівни захищати інтерес Народу і працювати на його благо", - резюмувала багатодітна матуся.

Нагадаємо, тиждень тому Наталія повідомляла, що Власенко прагне відібрати половину вартості її авто.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів