Гвінет Пелтроу цілувалася з колишнім

27 березня 2014, 14:38

Незабаром після звістки про розлучення актриси Гвінет Пелтроу та музиканта Кріса Мартіна "спливло" фото, на якому вона цілує іншого – свого екса Донована Лейтча.

Знімок був зроблений півроку тому під час бейсбольного матчу в Лос-Анджелесі. Речник Пелтроу запевняє: цілунок був дружній.

Про це пише "US Magazine".

Гвінет і Донован цілуються в губи, вочевидь, вітаючись. Поряд із Пелтроу її діти – Еппл та Мозес.


Як нагадує видання, в акторів був роман у 1990-х. Потім Пелтроу ледь не вийшла заміж за Бреда Пітта, за ним був Бен Аффлек, а в 2002-му зірка зустріла Кріса Мартіна.

Речник Гвінет назвав "нісенітницею" чутки про відновлення її стосунків із Донованом, пише "Hollywood Life".

Гвінет Пелтроу має ніжні стосунки з колишнім

"Це повний абсурд. Донован – близький друг Гвінет уже понад 20 років", - заявив представник Пелтроу.

Серед версій, чому після 10 років шлюбу розпалася пара Пелтроу та Мартіна, називають захоплення акторки каббалою. Про це повідомляє "The Daily Mail" із посиланням на "The Sun".

"Кріс був від цього не в захваті. Він відчував, що починає втрачати ту жінку, в яку він закохався", - розказало джерело.

Іще кажуть, що Мартіну в печінках сиділа жорстка дієта, на якій його жінка тримала всю сім'ю. Чоловік вважав, що дітей не треба обмежувати в смаколиках.

До слова, якою б не була причина розлучення Пелтроу та Мартіна, "святкують" вони його на Багамах. Як пише "Ace Showbiz", подружжя гайнуло з дітьми в сімейну відпустку, орендувавши будинок на приватному острові.

Нагадаємо, в інтерв’ю кількарічної давнини Гвінет казала, що не береться засуджувати людей, які зраджують.

Прінтскрін з сайту "US Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів