Єгорова проти бойкоту російських артистів

27 березня 2014, 14:02

Актриса Сніжана Єгорова не підтримує бойкот, який українці оголосили російським артистам, що підписали лист-підтримку Володимиру Путіну.

Однак своїм колегам з Росії артистка таки не радить поки що приїжджати в Україну.

"У мистецтва немає прописки. Люди, які хочуть висловити свій потенціал і творчу харизму, роблять це поза часом, поза світом, поза політичними і тим більше військовими конфліктами. У даній ситуації кожен займає свою власну позицію", - заявила Єгорова в коментарі "Viva".

"Безумовно, з урахуванням того, що Росія чинить агресію по відношенню до України і ми, як не крути, знаходимося в стані війни, то я б на місці російських артистів не сильно зараз сюди поспішала, просто з точки зору безпеки. Але я не можу бойкотувати своїх колег, людей, яких давно знаю, з якими ми так чи інакше перетинаємося на творчих майданчиках", - додала вона.


Єгорова не бойкотуватиме своїх російських колег

Натомість Сніжана зауважила, що вона й сама б не поспішала їхати до Москви.

"Є час, коли люди повинні бути громадянами. Коли настане мир, ми знову почнемо бути артистами. Але бойкотувати - це неправильно, адже будь-яка війна все одно закінчується миром, і за будь-яких обставини потрібно залишатися людиною", - пояснила вона.

Актриса також зазначила, що все ж таки припинить спілкуватися з тими колегами, які виступають проти України:

"Ясна річ, що ті люди, які займатимуть агресорську позицію по відношенню до моєї країни, навіть якщо вони прекрасні артисти, для мене не стануть прикладом для наслідування. Я за тих людей, які підтримують Україну. З точки зору філософських понять вони більш глибокі, більш талановиті й успішні, адже війну зазвичай розв'язують через комплекси".

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів