Волочкова згадала українське коріння й підтримала Макаревича

31 березня 2014, 17:52

Російська балерина Анастасія Волочкова тримала нейтралітет, щодо конфлікту між Україною і Росією.

Та тепер артистка, яка донедавна не озвучувала свою позицію, щодо політичних подій, зізналася, що підтримує "сильну людину" Андрія Макаревича.

Настя у коментарі "ТСН" зізналася, що їй дуже тривожно через події в Україні. Натомість до Києва білявка їздити не боїться та не розуміє того, що у Росії почали забороняти українських артистів.

"Мене найбільше дратує ось ця ворожнеча. Тим паче між артистами. Коли якісь артисти в Росії заявляють, щоб українські зірки не приїжджали у Росію, російські – щоб не приїжджали в Україну. Знаєте, коли така дільба починається – це повний абсурд", - заявила вона.


"Завжди Україна і Росія, не країни, а люди – товаришували. Завжди були разом, в єдності. Я просто це знаю, бо в мене родичі практично усі з України, в мене коріння українське. І коли через політиків відбуваються такі міжусобиці серед людей – це найжахливіше", - додала танцівниця.

Настя вперше сказала, що думає про конфлітк Росії й України

Не підтримує Волочкова й своїх колег, які підтримали Путіна:

"Коли артисти стають під якісь лозунги – мене це дратує. Хочеться сказати: друзі, займайтеся своєю справою".

Так само Настю роздратувала ситуація навколо Андрія Макаревича, якого буквально почали цькувати за підтримку України. Музиканта навіть хочуть позбавити усіх звань.

"В нашій країні під назвою Росія наче "немає пророків у своїй вітчизні". Щойно людина починає говорити правду, щойно вона починає виражати і висловлювати свою позицію, то завжди треба задавити, задушити, зробити йому погано, відібрати", - почала балерина.

За словами Волочкової, це дуже низько, коли політики починають травити артистів з будь-якого приводу.

"Хіба в цьому немає проституції, коли ви сьогодні даєте людині звання, а завтра через щось забираєте? Ось ця проституція вона мене просто дратує! А позиції сильних людей, навпаки, мені дуже близькі. Адже шлях правди – він завжди більш чесний, більш відкритий", - пояснила вона.

"Краще зайняти позицію Андрія Макаревича – це дуже сильна людина і смілива, якщо він може відстоювати свою позицію. А є інші артисти, я не називатиму прізвища, які кажуть: Ой, не треба! Давайте встанемо зараз під прапор! Не треба, щоб українські приїздили сюди! А завтра ж вітер влади подме в іншу сторону і вони: Ой звісно, давайте поїдемо в Київ на гастролі", - додала біляка.

Наостанок Анастасія зауважила, що не надто радіє через приєднання Криму. Мовляв, півострів насправді завжди об’єднував українців і росіян.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів