Lady Gaga знялася для глянцю в бабусинім халаті

31 березня 2014, 18:30

Співачка Lady Gaga зберігає халат своєї бабусі й надягає його, як пише пісні.

У вінтажній одежині зірка знялася для журналу "Porter", а в інтерв’ю розказала про своїх найрідніших людей: тата, маму і сестру Наталі.

Про це пише "The Daily Mail".

Lady Gaga в бабусиному халаті позувала для глянцю

"Я страшенно люблю мою сестру, вона дуже талановита. Якби це не було правдою, я б так не говорила. Коли вона показує мені свої малюнки, я думаю: "Дідько!" Мені хочеться весь день сидіти з нею в її квартирі, курити та шити", - поділилася Lady Gaga.


Іще співачка пояснила, що так часто змінює свій імідж, бо душа в неї неспокійна. Особливо вона це відчула в вересні-грудні минулого року. Зі слів Gaga, в той час відбулися най божевільніші в її житті перформенси.

"Ось коли я розумію, що моя душа невгамовна. Це фізично виходить назовні. Якщо мені вдається дотримуватися одного образу тривалий період часу, це означає, що я вжилася в нову ідею. Якщо ні, я просто шукаю щось інше: "Що далі? Що далі?", - пояснила зірка.

Мама подарувала співачці свинку

До слова, днями невгамовна Lady Gaga відсвяткувала своє 28-річчя. Як розказали джерела "Contact Music", серед дарунків, які отримала іменинниця, була рожева секс-іграшка, стек та сексуальна білизна з вирізами в інтимних місцях.

Подруга подарувала Lady Gaga торт у формі туфлі. А від мами артистка дістала м’яку свиню-грілку. Фото співачка показала в Twitter. Вивісила вона й світлину, на якій її цілує бойфренд.

Скріншот сторінки "Porter" з сайту "The Daily Mail", фото з Twitter Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів